Hirdetés

zoldseg.lap.hu / Zöldségtermesztés

Zöldségtermesztés

Agrárkutatás, fejlesztés, innováció

Az Agroland a mezőgazdaság, a környezet, a zöldenergia hírportálja.

Corvinus Egyetem Kertészettudományi Kar

CsöppMix - Lombtrágya termékcsalád - Jeli 2000 Kft.

Aloldalunkon kertészeti növények termesztéséhez nyújtunk segítséget.

Apróhirdetések - gyümölcs, zöldség, búza, kukorica, rozs, árpa, állatok

Hírek, újdonságok, érdekességek zöldségtermesztéssel foglalkozó kistermelők számára.

Szili István honlapja a gombatermesztésről

A cégünk gomba termesztéssel, értékesítéssel, gombás késztermékek forgalmazásával foglalkozik

Többféle paprikát (kaliforniai, amy, senator, faludi, boni, kurca rz, rush rz, garai, táltos) és más zöldségeket, palántákat is termesztünk 0 napos növényvédő szerek felhasználásával.

Megoldások fóliaházakhoz

Zöldségtermesztés, zöldségek

Hasznos tudnivalók zöldségek, gyógy- és fűszernövények termesztéséhez. Magyarország új kertészeti információs oldalán folyamatosan bővülő hasznos információkkal és cikkekkel várunk minden kertészkedőt. Portálunkon zöldségek, gyümölcsök, fűszer- és gyógynövények termesztéséhez tartozó adatlapokat, továbbá csírázási idő és hőmérséklet táblázatot, valamint tenyészidő táblázatot talál.

Kert, növény, kertészeti portál - Cikkek kertbarátoknak, növénykedvelőknek

Az Aqua-Traxx® csepegtetőszalag ideális megoldást nyújt: - Sekélyen gyökeresedő gyümölcskultúrák (pl. szamóca, málna), - Sekélyen gyökeresedő zöldségnövények (pl. fejessaláta, káposztafélék, zeller), - Közepesen mélyen gyökeresedő zöldségkultúrák (pl. paprika, paradicsom, uborka, görögdinnye, tök, sárgadinnye), - Évelő zöldségfélék (pl. articsóka, spárga)

Száz ismeretgyarapító jó tanács a háztáji kerthez

A Metra öntözéstechnikai nagykereskedés kiskereskedelmi értékesítéssel, kivitelezéssel és karbantartással, valamint szaktanácsadással foglalkozik, a professzionális öntözésre fókuszálva. Bízza az öntözés feladatát a Metra automata öntözőrendszerekre!A Metra öntöző automaták nemcsak rendszeresen gondoskodnak a locsolásról, hanem mindig a megfelelő mennyiségű vizet adagolják.

Paradicsom, paprika magvetése, palántázása kiskertben

Fő tevékenységünk zöldség vetőmag és hüvelyesek (borsó, bab) nagykereskedelme

Küldetésünk, hogy a kiváló minőségű, korai és középérésű tritikálé és őszi búza vetőmagok, valamint vetőburgonyák széles választékát biztosítsuk megrendelőinknek. Vetőburgonya kínálatunkban megtalálható a hihetetlenül ízletes és igen bőtermő Cleopatra, a világossárga húsú, élénk rózsaszín héjú Desiree, a korai érésű Red Scarlett, illetve a középkései érési idejű Mozart fajta.

Ez a blogbejegyzés segít azoknak akik most szeretnének újonnan zöldséges kertet építeni, azoknak akik unják a vízízű bolti paradicsomot. Segít kiválasztani a megfelelő fajokat és fajtákat, a veteményes megtervezésében, és annak fortélyaiban, mire kell figyelni, mivel érdemes elkezdeni a zöldségek termesztését.

Paprika, paradicsom, uborka, vöröshagyma, fűszerpaprika termesztése

Kertészeti növények faj- és fajtabemutatója a Gödöllői Agrártudományi Egyetem Kertészeti Tanszékének Oktatási Bemutató és Kísérleti Telepén

A növénytermesztés nem csak remek hobbi, de komoly tudomány is. Minden növénynek lelke van és azt ápolni kell. Ahogy betegségektől is védeni kell. Itt mindent megtalálhat amire szüksége van, ha növénytermesztésre adja valaki a fejét.

Meghatározás:

Zöldségek bemutatása abc-rendben.
Minden, amit az adott zöldségről tudni kell, és néhány kedvcsináló recept.
Az oldalon megtalálhatóak még a zöldségtermesztéssel, -feldolgozással, piaccal, kereskedelemmel kapcsolatos linkek.

Zöldségek bemutatása abc-rendben.
Minden, amit az adott zöldségről tudni kell, és néhány kedvcsináló recept.
Az oldalon megtalálhatóak még a zöldségtermesztéssel, -feldolgozással, piaccal, kereskedelemmel kapcsolatos linkek.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Zöldségtermesztés
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés